In-Home Advertising

gets your brand into the heart of the home

In-Home Advertising brengt uw campagne rechtstreeks op de keukentafel. bpost media heeft hiervoor de knowhow en de expertise. Als partner helpen wij u de deur te openen naar een waardevolle en winstgevende relatie met de consument.

Wilt u met uw campagne een heel specifieke doelgroep bereiken? Of mikt u op maximaal bereik? Of heeft uw campagne net een heel lokale focus? bpost media heeft voor elke uitdaging de geschikte aanpak. Wij adviseren u en staan u bij met intelligente dataservices, innovatieve oplossingen, het meten van uw campagne, media-expertise, enzovoort. Kortom, onze experts zorgen ervoor dat uw campagne maximaal scoort.

Lees meer over onze oplossingen

Bij bpost media maken wij het u graag makkelijk. We hebben een pak kennis in huis én een brede waaier aan oplossingen. Oplossingen die we aanpassen op maat van uw campagne. Hierdoor maken we uw campagne-implementatie een stuk eenvoudiger.

Lees meer over onze oplossingen

Ons Team

Media-experts

Onze media-experten volgen de nieuwste trends op de voet. We vertalen ze voor u naar sterke ideeën en de beste tips & tricks voor uw campagne. Samen met u maken we uw campagne nog beter én analyseren we de impact van uw campagne.

Lees verder

Data-experts

Onze data-experts helpen uw directmarketingstrategie te versterken met relevante, rijke, betaalbare en actiegerichte gegevens voor uw volgende campagne. Onze dataservices optimaliseren het bereik van uw klantendatabase.

Lees verder

Insights & Communication

Dit team onderzoekt en meet de waarde van In-Home Advertising. De resultaten en insights delen we via onze contentplatformen, evenementen en campagnes.

Lees verder

Solutions & Development Alchemy

Dit is ons R&D lab. Bestaande producten innoveren, nieuwe partnerships opzetten, nieuwe kanalen creëren … onze missie: make it happen! Met vernieuwende oplossingen helpen we u in het ontwikkelen van nieuw businesspotentieel.

Lees verder

Director

Does a little bit of all the rest.

Lees verder

Sparkle nummer 9 is er!

Hoe kan uw merk nog aandacht voor zich winnen in deze ongeziene fragmentering van publiek en media?...
Lees verder

De YMCE ‘data driven’ competitie, een geslaagde eerste editie!

Om de deelnemers klaar te stomen voor de YMCE-competitie...
Lees verder

“Dat Uber en Airbnb hun eigen exemplaar hebben, zegt veel over de sterkte van content marketing via magazines”

Magazines bieden heel wat troeven voor content marketing ...
Lees verder