Aanbieding Batibouw

Hoe kan u uw doelgroep op een doeltreffende manier bereiken tijdens Batibouw? Dankzij “In-Home Advertising” … waarbij u kunt profiteren van mooie kortingen!

 

Geef uw ROI een boost via deze aanbieding van bpost! Met “In-Home Advertising” brengt u uw merk tot bij de gezinnen thuis, daar waar de beslissingen worden genomen. Uw campagne belandt er rechtstreeks op de keukentafel. Wist u dat een Direct Mail de ROI van uw campagne met gemiddeld 12%* kan verhogen? En dat voor een fractie van uw reclamebudget! “In-Home Advertising” opent deuren voor u en helpt u om een kostbare en duurzame relatie op te bouwen met uw (potentiële) klanten.

 

-50%* op 5 data packs op basis van de Selectpost Database

 

Ideaal om een doelgroep met een hoog potentieel te bereiken via een Direct Mail die wordt uitgereikt op een ogenblik dat heel belangrijk is voor de bouw- en renovatiesector. Ontdek hieronder de inhoud van de 5 data packs.

 

Wilt u hier meer over weten? Contacteer ons vrijblijvend!

 

*Voorwaarden: 50% korting op huur van postadressen van 5 verschillenden doelgroepen. Data-bestelling tussen 01/02/18 en 31/03/18. Eenmalig gebruik: 1 campagne tijdens Batibouw 2018.

 

Wij hopen te kunnen meebouwen aan uw succes. Maak ondertussen van Batibouw een succes voor uw bedrijf.

bpost Media
bpost Media